BUSINESS

VEILIG, COMFORTABEL EN FLEXIBEL OP WEG NAAR UW VOLGENDE BESTEMMING

Zakelijk vervoer vereist een andere benadering en omgang

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer.

De parkeerplaatsen zijn tegenwoordig onvindbaar en de parkeertarieven ongelofelijk hoog, dat is toch niet prettig naar uw werk gaan of zo moeten thuiskomen. Bespaar uzelf stress, frustraties en onnodige kosten door uw zakelijke vervoersbehoeften aan Sphinx Taxi uit te besteden.

Heeft u een meeting, een congres, een zakelijk etentje of een vlucht? Tijdens de rit kunt u rustig doorwerken of u voorbereiden op uw afspraak. Wij laten uw zakelijk vervoer op een ten aller tijde veilige, gedegen en comfortabele manier verlopen. Door dag en nacht beschikbaar te zijn, de mogelijkheid om op rekening te betalen, jonge voertuigen uit het hogere segment te rijden en te zorgen dat onze gemotiveerde chauffeurs Nederland en Engels spreken en representatief uitzien, zorgen we ervoor dat onze onkreukbare reputatie behouden blijft.

U kunt bij ons eenmalig een zakelijke rit reserveren, maar natuurlijk ook regelmatig gebruikmaken van onze zakelijke vervoersdiensten. Rijden op rekening is mogelijk voor onze zakelijke klanten. Uw gasten worden netjes vervoerd, zonder dat zij voor de kosten op hoeven te draaien. Wij factureren dan maandelijks.

Kortom: Sphinx Taxi is een betrouwbare partner voor al uw zakelijk taxivervoer. Reist u regelmatig naar luchthavens? Of heeft u vaak werkbezoeken in binnen- of buitenland? Wij bieden u en uw medewerkers of collega’s, klanten en gasten vele voordelen. Bij Sphinx Taxi worden uw zakenrelaties of gasten in stijl vervoerd door klantgerichte chauffeurs, hierdoor komt u uitgerust ontspannen en zonder onnodige oponthoud aan op uw afspraak.

Heeft U zakelijk vervoer nodig? Bel ons direct even voor het bespreken van de mogelijkheden en het doornemen van de tarieven of maak gebruik van ons contactformulier.

NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×