Taxi naar Charleroi Airport – Airport Taxi Maastricht

Taxi naar Charleroi Airport – Airport Taxi Maastricht

LUCHTHAVENVERVOER VAN EN NAAR CHARLEROI AIRPORT

Reizen naar andere landen is ontzettend leuk. Of het nou voor vakantie of voor werk is, wanneer u gaat reizen naar een ander land is het prettig om te weten dat de reis goed geregeld is. Bij Sphinx Taxi zorgen wij ervoor dat u veilig en op tijd op Charleroi Airport aankomt en dat u ook weer opgehaald wordt bij thuiskomt. Wij nemen de zware koffers van u over, zodat u niet hoeft te tillen en onderweg naar Charleroi Airport alvast kunt denken aan de reis. Wij halen u persoonlijk op en brengen u bij terugkomst ook weer thuis. Daar helpen we u nog mee met het tillen van uw spullen, zodat u rustig aan kunt bijkomen van het gereis. Slaap gerust in de taxi om van uw jetlag af te komen en uitgerust thuis aan te komen. Wij staan 24 uur en zeven dagen per week voor u klaar.

VOORDELEN VAN SPHINX TAXI LUCHTHAVENVERVOER

Wanneer u met een van onze taxi’s naar Charleroi Airport gaat, heeft u de mogelijkheid nog even in de taxi te werken voor u aankomt. Met name voor de zakenmensen is dit vaak een uitkomst om het werk nog even af te kunnen maken. Zo kunt u de laatste dingen afronden voor de reis. Bij Sphinx Taxi bent u gegarandeerd op tijd, omdat we altijd rekening houden met mogelijke file of andere vertraging. We plannen de reis van tevoren, zodat we precies weten waar we moeten zijn en hoe we moeten rijden. Een gezellig babbeltje onderweg of juist in alle rust kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Bij ons geniet u van de persoonlijke service die u graag wilt.

BOEK DIRECT ONLINE OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP

Zoek niet langer naar een  betrouwbare en goede taxidienst om vanuit Maastricht en omgeving naar Charleroi Airport, bij Sphinx Taxi zit u goed. Heeft u op termijn een taxi nodig van of naar Charleroi Airport? Dan staat Sphinx Taxi 24/7 voor u klaar voor een comfortabele rit in een goedverzorgde luxe auto met een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Heeft u op korte termijn een taxi nodig? Bel ons dan op 0031 – (0)6 84 31 32 33. We beantwoorden de telefoon op elk moment van de dag. 

U kunt ons ook een WhatsApp sturen of neem contact met ons op via ons contactformulier. Waar mogen wij u ophalen voor een rit van of naar Charleroi Airport?

WIJ BRENGEN EN HALEN U OOK NAAR DEZE VLIEGVELDEN

Betaalmogelijkheden

Sphinx Taxi Maastricht is uw ideale partner voor al uw luchthaven taxiritten, wij rijden naar elk vliegveld. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sphinx Taxi Maastricht
NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×