Over Sphinx Taxi Maastricht

over ons

Sphinx Taxi Maastricht

Alles over Sphinx Taxi Maastricht; Wij zijn een taxibedrijf uit de omgeving van Maastricht. We zijn gehuisvest in Bunde, direct gelegen aan verschillende grote uitvalswegen en op een steenworp afstand van Maastricht-Aachen Airport. Daarnaast verzorgen wij onze taxidiensten al jaren in de hele regio. Hierdoor kunnen wij eenvoudig schakelen en u snel van een  luxe taxi voorzien.

U kunt bij ons voor elk soort taxivervoer terecht. Bekijk hier onze verschillende vervoersdiensten. Wanneer u een taxirit bij ons boekt, weet u dat u altijd op tijd wordt opgehaald, daarnaast kan u natuurlijk van een veilige en comfortabele rit genieten. Zo verzorgen  wij ritten in de nabije omgeving van Bunde en in Maastricht zelf natuurlijk.

Gerichte taxi service

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn kunnen wij u op een persoonlijke manier service verlenen voor scherpe tarieven, wat volgens ons ook eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Sphinx Taxi rijdt met luxe voertuigen van het hogere segment. Wij investeren voortdurend in ons wagenpark en rijden natuurlijk alleen met goed onderhouden taxi’s. Om ons wagenpark jong te houden doen wij gemiddeld 5 jaar met een nieuw voertuig en dan wordt deze weer vervangen.  Onze chauffeurs zijn representief, vakbekwaam, ervaren en gemotiveerd om u op een fijne manier te vervoeren. Wij nemen alleen genoegen met het beste voor onze klanten.

Sphinx Taxi Maastricht in het kort

Kortom: Sphinx Taxi is een veelzijdige vervoerder die comfort, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.  Wij nemen alleen genoegen met het beste voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een taxirit. Het is mogelijk om al binnen enkele minuten een taxi te hebben op de locatie waar u zich bevindt.

onderdeel van ons

Airport Taxi Maastricht

NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×