Betaalgemak

Betaalgemak

Bij Sphinx Taxi kunt u op verschillende manieren betalen voor uw taxirit. Vaak is het makkelijk om vooraf te betalen, zodat u hier in de taxi geen omkijken meer naar hebt. De betaalmogelijkheden op een rijtje:

Online betalen

Wanneer u een taxirit bij Sphinx Taxi boekt, dan kunt u na het reserveren een betaallink van ons ontvangen op uw email om online te betalen. U kunt dan betalen doormiddel van bovenstaande betalingsmogelijkheden. U kunt natuurlijk ook betalen door een SEPA overschrijving.

Contant in de taxi

Uiteraard kunt u uw taxirit contant afrekenen bij de chauffeur. De chauffeur heeft voldoende wisselgeld, maar het is natuurlijk fijn als u gepast kunt betalen.

Pinnen en Creditcard in de taxi

In elk voertuig van Sphinx Taxi is een Betaal-apparaat aanwezig, hierdoor is het mogelijk om met uw PIN-pas, Mastercard, Visa of American Express te betalen in de taxi, tevens is het mogelijk op contactloos te betalen via Apple Pay & Google Pay.

Rijden op rekening

Voor zakelijke taxigebruikers en voor particulieren die regelmatig met Sphinx Taxi reizen, is het mogelijk om op rekening te reizen. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Taxibon en factuur

Na elke taxirit krijgt u van de chauffeur een bonnetje. Wanneer u een rit via de website heeft gereserveerd, dan ontvangt u het bonnetje zodra de rit is afgerond. Rijdt u op rekening? Dan ontvangt u een gedetailleerde factuur van ons.

Wat kost een taxi?

Vind u het fijn om van tevoren al te weten hoeveel uw taxirit gaat kosten? Als u uw taxi via de site bestelt, ziet u direct het tarief voor uw rit. Dat betekent altijd zekerheid over het tarief als u met Sphinx Taxi reist.

Tevreden met uw taxirit?

Wanneer u tevreden en te spreken over de rit en onze dienstverlening, dan waarderen wij het als u ons liked en een review achter laat op onze social media-kanaal of op google.

Zijn er echter zaken die minder goed gingen, dan horen wij het graag via ons contactformulier.

NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×