TAXI NAAR VLIEGVELD

TAXI NAAR VLIEGVELD

Sphinx Taxi vervoert u van en naar iedere luchthaven binnen Nederland, België,  Duitsland en de Franse grensregio. Wij zijn gespecialiseerd in individueel vervoer van en naar bijvoorbeeld de luchthavens Maastricht-Aachen Airport, Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Zaventem, Charleroi en Dusseldorf. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij brengen u tot aan de vertrekhal en halen u vanaf de aankomsthal weer op. Wanneer u plannen heeft voor een vakantie,  zakenreis of familiebezoek, komt daar vaak veel bij kijken. Begin daarom uw vakantie al bij uw eigen voordeur met het luchthavenvervoer van Sphinx taxi. Geen zorgen bij vertrek en op de terugweg wordt u na een vermoeiende vlucht weer snel en veilig thuis gebracht. 

Wij staan 24/7 voor u klaar! Boek nu uw luchthavenvervoer makkelijk en snel online of bel / WhatsApp Sphinx Taxi op 0031 – (0)6 84 31 32 33! Of u nu naar Schiphol wilt of naar Brussel, wij zorgen voor een optimale ervaring als onderdeel van uw reis. Wij rijden naar vele luchthavens, in binnen- en buitenland, vanaf welke luchthaven vertrekt u?

Reizen naar andere landen is ontzettend leuk. Of het nou voor vakantie of voor werk is, wanneer u onderweg moet naar een ander land is het prettig om te weten dat de reis georganiseerd en geregeld is. Bij Sphinx Taxi zorgen wij ervoor dat u veilig en op tijd op de luchthaven aankomt en dat u ook weer opgehaald wordt bij thuiskomt.  Wij helpen u mee met het tillen van uw spullen, zodat u rustig aan uw reis kunt beginnen of kunt bijkomen van het gereis. Slaap gerust in de taxi om van uw jetlag af te komen en uitgerust thuis aan te komen. Wij staan voor u klaar.

Vanuit heel Zuid-Limburg luchthavenvervoer voor een scherpe prijs. Boek nu direct uw luchthaven taxi.
NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×