Flexibiliteit

De kernwaarden van sphinx taxi

Bij Sphinx Taxi is flexibiliteit een van onze speerpunten, wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij denken mee met de specifieke situaties waarin onze klanten verkeren en komen keer op keer met een passende oplossingen. Onze klanten hebben vaak verschillende reisdoelen, zoals bijvoorbeeld een spoedrit naar het ziekenhuis, een rit naar het station of luchthaven, een rit naar een evenement of zakelijk vervoer. Wat uw reisdoel ook is, wij bieden u altijd optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Maar er kan altijd iets last-minute veranderen aan uw geplande taxirit, uw terugvlucht heeft bijvoorbeeld vertraging, wij spelen hier direct op in doordat wij met uw vluchtnummer uw vlucht nauwlettend in de gaten houden en passen dan uw ophaaltijd aan.

Sphinx Taxi is een gerenommeerd taxibedrijf dat staat voor veilig, flexibel en betrouwbaar personenvervoer. Sinds 2013 bij onze start in de taxi branche onderscheiden wij ons door goede service, maatwerk en kwaliteit in het vervoer wat wij aan onze klanten bieden. Ook stiptheid en het nakomen van gemaakte afspraken is een van onze speerpunten.

Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Hierdoor kunnen wij u op een persoonlijke manier service verlenen voor scherpe tarieven, wat volgens ons ook vanzelfsprekend zou moeten zijn.

NL | EN | FR | DE
Call Now Button
×